«Радикали» заявляють про тиск на суддів

Читать на русском
Народний депутат від фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий повідомив, що суддя, який мав розглядати справу заарештованого «радикала» Ігоря Мосійчука, заявив про відвід.

Народний депутат, заступник голови фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий повідомив, що суддя, який мав розглядати справу заарештованого «радикала» Ігоря Мосійчука, заявив про відвід.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Суддя Вищого адміністративного суду Микола Сірош, який мав розглядати позов Олега Ляшка про визнання незаконним рішення Верховної Ради про арешт Ігоря Мосійчука, несподівано заявив про самовідвід», – повідомив Лозовий.

На його думку, влада маніпулює суддями задля власної вигоди. «Даний прецедент говорить про одне – влада тисне на суд. А суддя боїться приймати законне рішення у цій справі, де Порошенко, Гройсман і Шокін незаконно посадили опозиціонера Мосійчука», – заявив у притаманній «радикалам» риториці Лозовий.

Нагадаємо, Верховна Рада дозволила заарештувати Ігоря Мосійчука після того, як генпрокурор показав на пленарному засіданні відео, на якому нардеп вирішує низку питань, що стосуються криміналу. «Радикали» відразу ж стали на захист однопартійця, заявивши, що арешт Мосійчука відбувся з порушенням регламенту. Сам Мосійчук свою провину не визнає і заявив про початок голодування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: