Нардеп: після початку сирійської авантюри Путін може розраховувати на звання голови клубу самогубців

Читать на русском

Путін буде займатися ескалацією ситуації в Сирії, сподіваючись домогтися від Заходу поступок під загрозою прямого бойового зіткнення російської армії з армією антитерористичної коаліції.
Сергій Висоцький

Президент Росії Володимир Путін буде займатися ескалацією ситуації в Сирії, сподіваючись домогтися від Заходу поступок під загрозою прямого бойового зіткнення російської армії з армією антитерористичної коаліції.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від фракції «Народного фронту» Сергій Висоцький, інформує «Слово і Діло».

На його думку, якби Путін погодився взяти участь у відстороненні Башара Асада і у формуванні коаліційного уряду Сирії, теоретично він міг би розраховувати на початок діалогу із Заходом, але «хворі амбіції та комплекси не дозволили Путіну зробити маневр».

Росія створює основу задіяння ЗС РФ у будь-якому конфлікті та в будь-якій точці світу – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Рада Федерації розгляне питання про використання російських ЗС за кордоном.

«Він буде перетворювати життя сирійців на пекло, сприяти хаосу та зростанню потоку біженців, іншими словами – буде поводитися як лідер терористичної організації», – прогнозує Висоцький.

Водночас він сумнівається в початку повноцінної наземної операції в Сирії, проте розширення контингенту «гібридних бурятів і кадирівських «добровольців» явно відбуватиметься». «На що здатні ці люди? Ми всі переконалися на своєму гіркому досвіді. Тому на певному етапі ескалації я б не виключав загибелі від рук росіян якогось американського або європейського пілота. Бук наш і таке інше», – зазначив нардеп.

«Після чого ми побачимо історію про те, що я – не я і похмура коняка Лавров – не моя. А далі... Далі будуть санкції, санкції, і ще раз санкції. Після початку сирійської авантюри Володимир Володимирович може розраховувати на звання не просто члена, а голови клубу самогубців», – резюмував Висоцький.

Як відомо, сьогодні Рада Федерації РФ дозволила застосування російських збройних сил за кордоном і російські літаки вже завдали перших ударів по території Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: