Під час перемир'я бойовики завозять на окуповані території найновішу важку російську техніку – ОБСЄ

Читать на русском
На території самопроголошеної «ЛНР» члени спеціальної моніториногової місії ОБСЄ виявили важку вогнеметну систему «Буратіно».

На території самопроголошеної «ЛНР» члени спеціальної моніториногової місії ОБСЄ виявили важку вогнеметну систему «Буратіно».

Про це йдеться у звіті організації, повідомляє «Слово і Діло».

«26 вересня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала щонайменше 36 танків невідомого типу на підконтрольній «ЛНР» території, а саме – на полігоні Круглик (31 км на південний захід від Луганська)», – повідомили в організації, додавши, що днем раніше на тому ж самому полігоні була зафіксована вогнеметна установка «Буратіно» (ТОС-1 «Буратіно», калібр – 220 мм).

Російські окупаційні війська на Донбасі: піхота відходить, танки і «ГРАДи» заходять«Слово і Діло» вирішило показати, скільки ж російських найманців, військовослужбовців і російської військової техніки знаходиться на території Донбасу і як змінювалась їхня кількість за останні два місяці.

Дана важка вогнеметна система залпового вогню працює на базі танка Т-72 і не перебуває на озброєнні української армії.

Нагадаємо, 24 вересня в ОБСЄ відзвітували, що на лінії розмежування на Донбасі знову почали з'являтися танки та інша важка техніка, що перед тим зникла з місць зберігання з боку бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: