Проти чиновників КМДА відкрито 62 кримінальних провадження

Читать на русском
Проти співробітників Київської міської державної адміністрації відкрито 62 кримінальних провадження за фактом розкрадання державних коштів.

Проти співробітників Київської міської державної адміністрації відкрито 62 кримінальних провадження за фактом розкрадання державних коштів.

Про це в інтерв'ю «Сегодня» повідомив міський голова столиці Віталій Кличко, передає «Слово і Діло».

«Ми провели аудит і виявили мільярдні розкрадання. Всі справи передали правоохоронцям. Відкрито 62 кримінальних провадження. І найближчим часом прокуратура назве прізвища цих корупціонерів», – заявив він.

Також Кличко розповів, що 400 співробітників КМДА були звільнені після проведеного ним аудиту.

Як мер Києва Віталій Кличко виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Києва Віталія Кличка були втілені в життя, а які так і залишились на папері.

Крім того, мер Києва поскаржився на те, що Верховна Рада України не ухвалює потрібний для міста законопроект, який дозволив би навести лад із транспортною системою столиці.

«Півроку я звертаюся до Верховної Ради з проханням проголосувати за законопроект №22/18, який дасть нам можливість наведення ладу з паркуванням у Києві. Ви подивіться на Хрещатик: центральна вулиця країни, тротуарами якої мають гуляти люди, заставлена ​​машинами», – сказав Кличко.

Також політик розповів, що збудовані дві спецпарковки на 200 місць ніяк не приваблюють водіїв і вони продовжують паркуватися на тротуарах і в інших місцях.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко планує у 2015 році впровадити нову систему паркування автомобілівСказано 19 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

«Найбільшим розчаруванням я вважаю те, що ми не змогли навести лад з транспортною системою Києва, з хаотичним паркуванням. І причина у відсутності законодавчого регулювання. У нас зв'язані руки! Система штрафів відсутня. Ми не можемо евакуювати машини порушників, які кидають авто, перекриваючи смуги руху», – додав мер Києва.

Кличко задоволений роботою нової поліції, але її на подібні випадки не вистачає, адже для цього потрібна «ціла армія поліцейських, які чергуватимуть біля кожного стовпа, щоб відганяти порушників».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: