«Народний контроль» висунув свого кандидата в мери Житомира

Читать на русском
Партія «Народний контроль» на своєму з'їзді висунула кандидатом у мери Житомира очільника місцевої обласної організації Світлану Пахольчук.
Світлана ПахольчукФото: zhitomir.info

Партія «Народний контроль» на своєму з'їзді висунула кандидатом у мери Житомира очільника місцевої обласної організації Світлану Пахольчук..

Про це повідомляє Zhitomir.info, передає «Слово і Діло».

Крім Світлани Пахольчук, у мерських перегонах братимуть участь: Наталя Чиж від партії «Самопоміч», в. о. міського голови Житомира Любов Цимбалюк та екс-мер Житомира Володимир Дебой, який очолив партію «Наш край» на місцевих виборах на Житомирщині.

Березюк: окрім Львова, «Самопоміч» може виграти вибори мера ще у двох містахНа місцевих виборах «Самопоміч» планує здобути перемогу не лише у Львові, а й у Житомирі та Києві.

Як вважає журналіст та редактор сайту «Репортер Житомира» Сергій Фещенко, головна боротьба за крісло мера відбудеться між чинною в. о. мера Любов'ю Цимбалюк та очільницею міської організації «Об'єднання «Самопоміч» Наталією Чиж.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: