Шокін розповів, хто винен у тому, що Клюєв досі на волі

Читать на русском
Генеральний прокурор України Віктор Шокін звинувачує депутатів Верховної Ради у саботажі затримання нардепів-корупціонерів.

Генеральний прокурор України Віктор Шокін звинувачує депутатів Верховної Ради у саботажі затримання нардепів-корупціонерів.

Таку заяву він зробив у ході спілкування з журналістами, передає «Слово і Діло» з посиланням на Twitter кореспондента «Української правди» Оксани Денисової.

«Мене звинуватили, що я не заарештував Клюєва. Подання на нього направлене 16 червня, але досі не розглянуто Верховною Радою», – зазначив Шокін.

Генпрокурор також натякнув, що його подання не матимуть сенсу, якщо у регламент Верховної Ради не будуть внесені зміни. «Якщо не буде закону, то знову і знову це буде повторюватися. Взагалі було б добре з їхнього боку (народних депутатів - ред.) скасувати свою недоторканність. Тоді б такого не було... Якщо питання процедури затримання та арешту депутата не будуть вирішені, я взагалі не буду робити подання», – заявив він.

Також генпрокурор спростував інформацію про те, що існує так званий «список Шокіна».

Додамо, що питання внесення змін до регламенту ВР в частині затримання й притягнення до відповідальності народних депутатів підняв 20 вересня й Президент України Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: