Ляшко підтримав однопартійця на виборах мера Вінниці

Читать на русском
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко підтримав ініціативу свого однопартійця Бориса Максимчука балотуватися на посаду міського голови Вінниці.
Борис Максимчук

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко підтримав ініціативу свого однопартійця Бориса Максимчука балотуватися на посаду міського голови Вінниці.

Про це повідомляє «РЕАЛ», передає «Слово і Діло».

«Я підтримую Бориса Максимчука, бо впевнений, що він не допустить, щоб олігархи набивали кишені за рахунок громадян, він має свою радикальну позицію і буде захищати інтереси простих людей», - заявив Ляшко.

Цього року Вінниця не побачить «Ліверпуля»Жителі Вінниці цього року не побачать обіцяного міського скверу «Ліверпуль», побудувати який зобов'язався в.о. мера Сергій Моргунов.

У свою чергу, кандидат у мери Вінниці Борис Максимчук подякував за довіру та заявив, що не допустить, щоб «державний апарат заважав розвитку малого та середнього бізнесу».

Борис Максимчук є засновником спортивного клубу «Максимус» і власником спортивного магазину. У 2010 році був членом громадської ради при Вінницькій обласній раді. З 2011 року – засновник і головний редактор обласної газети «Максимус-Інфо». В 2014 році заснував інтернет-видання «Європейська правда в Україні». Також з 2014 року очолює політико-консультативну раду при Вінницькій ОДА.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: