«Радикал» Мосійчук вилаяв жінку-лікаря: «Я стріляв таких як ти!»

Читать на русском
У мережі набирає обертів скандал, в головній ролі якого – народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

У мережі набирає обертів скандал, в головній ролі якого – народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

Звертаючись до жінки-лікаря, яка, судячи з усього, є завідуючою однієї з лікарень, Мосійчук використовує нецензурну лайку і зривається на крик, інформує «Слово і Діло».

У лікувальному закладі, як стверджує нардеп, перебували озброєні люди. На якій підставі вони там знаходилися і намагався дізнатися «радикал».

Коли жінка спробувала комусь подзвонити, Мосійчук вихопив з її рук трубку і розбив об стіну, при цьому продовжив матюкатися і погрожувати лікарю звільненням з подальшими наслідками.

Швидше за все, мова йде про лікарню, у якій знаходився звільнений з-під варти колишній боєць Айдару Андрій Степанков з позивним «Штефан», якого звинувачували у катуванні та викраденні сепаратистів.

Одразу після суду бійцю стало зле і йому викликали швидку. Проте через годину корпус лікарні був очеплений міліцією, а в самому реанімаційному відділенні з'явилися люди зі зброєю, пише «Громадське».

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на дану витівку народного обранця. Політичний аналітик Павло Нусс взагалі зажадав від Мосійчука скласти мандат нардепа, навіть більше того – вийти з парламенту всім складом фракції.

Нагадаємо, раніше лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що ГПУ планує внести до парламенту подання на зняття депутатської недоторканності з Ігоря Мосійчука. Пізніше сам Мосійчук підтвердив цю інформаціяю, уточнивши, що його і Ляшка звинувачують в організації злочинної групи, викраденні людей, незаконному позбавленні людей свободи і тортурах. Заяву на «радикалів» нібито написав екс-комбат «Айдара» Сергій Мельничук, повідомив Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: