Аваков розповів, скільки було замахів на його життя

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в загальному правоохоронцями було попереджено вже сім замахів на його життя.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в загальному правоохоронцями було попереджено вже сім замахів на його життя.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як відомо, вчора співробітниками Служби безпеки України був затриманий командир батальйону «Слобожанщина» Андрій Янголенко в підозрі того, що він міг бути причетний до організації замаху на Авакова.

«Слобожанщина» — це підрозділ, створений зокрема і за мого сприяння. Брати Янголенки — одні з перших, хто увійшов до складу нових сил і підтримували зміни. Вони добре проявили себе минулоріч, зокрема у гострих ситуаціях під Волновахою, де вони розташовувалися. Там ми з ними зустрічалися. Янголенко нагороджений медаллю, іменною зброєю, зокрема й від мене. Я про нього хорошої думки. Але з’явилися матеріали, за якими йому висунуто обвинувачення, що він вступив у змову з низкою осіб в організації замаху на кількох людей», - заявив міністр внутрішніх справ.

Також, Аваков повідомив, що такі затримання є гарною ілюстрацією того, що які б заслуги не були за спиною, «якщо ти думаєш про Україну, думай першу чергу про порядок».

Крім того, міністр упевнений, що таким способом вороги України намагаються внутрішньо дестабілізувати ситуацію в країні і роблять на це свою «ставку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: