«Самопоміч» виключила з фракції 5 нардепів

Читать на русском
Фракція «Самопомочі» на своєму засіданні після голосування у Верховній Раді прийняла рішення виключити п'ятьох народних депутатів.

Фракція «Самопомочі» на своєму засіданні після голосування у Верховній Раді прийняла рішення виключити п'ятьох народних депутатів.

Про це на сторінці у Facebook написав нардеп від «Самопомочі» Роман Семенуха, передає «Слово і Діло».

«Щойно на засіданні фракції «Самопомочі» за голосування щодо змін до Конституції виключено з фракції п'ятьох народних депутатів: Ганну Гопко, Остапа Єднака, Віктора Кривенка, Павла Кишкаря, Вікторію Пташник», – повідомив нардеп.

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий перед голосуванням нагадав п'ятьом членам фракції, про що вони домовлялися перед парламентськими виборами.

«Віктор Кривенко, Остап Єднак, Вікторія Пташник та Павло Кишкар, коли ми запрошували вас до списку «Самопомочі», ми домовлялись лише про те, що будемо діяти відповідно до моралі. Все ще вірю, що така річ можлива в політиці», – наголосив він.

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді України відбулося позачергове засідання, на якому народні обранці підтримали в першому читанні законопроект про внесення змін до Конституції в частині децентралізації влади. За відповідне рішення проголосували 265 народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: