В СБУ стверджують, що бойовики планують наступ на День Незалежності

Читать на русском
Глава Служби безпеки Василь Грицак заявив, що російсько-терористичні війська планують наступ на День Незалежності України.

Глава Служби безпеки Василь Грицак заявив, що російсько-терористичні війська планують наступ на День Незалежності України.

«Щодо зони проведення антитерористичної операції, то так, у нас є інформація про приготування наступу з боку військ так званих «ДНР» і «ЛНР», - сказав Грицак на брифінгу в четвер, 20 серпня, передає «Слово і Діло».

Чи готується Кремль до масованого наступу на Донбасі? ЕкспертиВійськові експерти сходяться на думці, що поки що масованого наступу в зоні конфлікту на Донбасі очікувати не варто, адже все, що там відбувається – наразі лише перевірка на міцність українських військових.

Водночас він зазначив, що СБУ посилила заходи безпеки для спокійного святкування Дня Незалежності і в Києві, і в інших регіонах країни.

За його словами, «всі сили Служби безпеки приведені до повної бойової готовності, щоб відреагувати на будь-яку інформацію про можливу підготовку терористично-диверсійного акту».

Грицак також повідомив, що сьогодні в ході обшуків у Миколаївській області були знайдені вибухівка і агітаційна література, затримані люди, які хотіли створити так звану «Миколаївську народну республіку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: