З наступної п'ятниці у Львові запрацює нова поліція

Читать на русском
Голова Громадської консультативної ради при ГУМВС у Львівській області Рустам Курбанов заявив, що з 21 серпня у Львові розпочне роботу нова патрульна поліція.

Речник Громадської консультативної ради при ГУМВС у Львівській області Олег Пилипенко заявив, що з 21 серпня у Львові розпочне роботу нова патрульна поліція.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на InLviv.

«Працівники нового правоохоронного відомства і так готувалися по програмі в дуже стислі терміни. А сьогодні ми дізнаємося що початок роботи нової поліції у Львові буде не 28, а 21 серпня», - зазначив він.

За словами Пилипенка, поліцейські ще вдосконалять свої вміння в управлінні патрульними автомобілями, а головний реформатор поліції Ека Згуладзе 17 серпня з робочим візитом відвідає Львів.

Також, окрім Львова в кінці серпня повинна з'явиться патрульна поліція і в Одесі, а в середині вересня - у Харкові. У Дніпропетровську, Луцьку, Закарпаття та Миколаєві найближчим часом теж з'явиться поліція, але дата поки невідома.

Нагадаємо, що 4 серпня цього року Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про національну поліцію», тим самим легалізував її роботу в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: