Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Житомир

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Житомирської області став Володимир Литвин. Рівень його політичної відповідальності досягає 51%. У той час, як середнє зачення по Україні складає всього 17%. А ось відповідальність Віктора Развадовського на грані - депутат дотримав слова в 40% випадках.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Розенблат Борислав (в процесі - 2), Ревега Олександр (у процесі - 20), Арешонков Володимир (у процесі - 14), Дзюблик Павло (в процесі - 5)

Дослідження такого співвідношення здійснювалося по всіх регіонах, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності враховувалися всі виконані або невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: