Після перемоги Березенка Порошенко заговорив про «свавілля кандидатів» у Чернігові

Читать на русском
Президент засудив «цинічну роздачу гречки» та «свавілля кандидатів на виборах» на 205 окрузі в Чернігові, де переконливу перемогу здобув пропрезидентський кандидат Сергій Березенко.

Після завершення процесу підрахунку голосів на довиборах у парламент на 205 виборчому окрузі, де переконливу перемогу здобув кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко, Петро Порошенко нарешті висловив свою думку стосовно брудної виборчої кампанії в Чернігові.

«Дійшли згоди з громадськими експертами: цинічна роздача гречки, свавілля кандидатів на виборах не повинні повторитись», – цитує Президента в Twitter його пресс-служба, передає «Слово і Діло».

Додамо, що Президент тривалий час не коментував хід виборчих перегонів у Чернігові, лише кілька днів тому, коли перевиборча агітація була офіційно завершена, заявивши, що вибори в 205 окрузі – це ганьба для України. Пізніше, коли стали відомі результати екзит-полів, нардеп від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук заявив, що обрання Березенка в Чернігові – це «піррова перемога» команди Порошенка.

Нагадаємо, Сергій Березенко в ході голосування на довиборах в одномандатному окрузі №205 набрав майже 36% голосів виборців. Його найближчий переслідувач Геннадій Корбан завоював симпатії лише 14,76% чернігівців, решта кандидатів набрали менше 10% голосів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: