Виборчий штаб «БПП» спростовує зняття Березенко з виборів

Читать на русском
У виборчому штабі Сергія Березенко від партії «БПП» по 205 округу Чернігівської області заявили, що інформація про зняття його кандидатури на виборах не правдива.
Фото: УНІАН

У виборчому штабі Сергія Березенко від партії «Блоку Петра Порошенка» по 205 округу Чернігівської області заявили, що інформація про зняття кандидатури Березенко на виборах не правдива.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Сергій Березенко не знімався з виборів. Запущена "чорна технологія" по всьому місту, що він знявся з виборів, хоча це є абсолютною брехнею», - заявив представник штабу і нардеп від «БПП» Вадим Денисенко.

За словами Вадима Денисенка, це не єдина «чорна технологія», яка запущена в Чернігові. Нардеп розповів, що на виборчих дільницях з'являються псевдо-журналісти, які нібито проводять з бюлетенем соцопитування, а насправді показують за якого кандидата треба голосувати.

Нагадаємо, що сьогодні в Чернігівській області на 205 окрузі проходять довибори до Верховної Ради України. За словами спостерігачів, масштабних порушень на даний момент не зафіксовано.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: