Індія та США будуть інвестувати в Україну

Читать на русском
Незважаючи на конфлікт на сході України, американські інвестори зацікавлені у вкладенні коштів і не бояться невизначеності.
Фото: Олександр Чекменьов

Незважаючи на конфлікт на сході України, американські інвестори зацікавлені у вкладенні коштів і не бояться невизначеності.

Про це в своєму інтерв'ю «ЛІГАБізнесінформ» розповів міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, передає «Слово і Діло».

«Американці дивляться на ринок трохи по-іншому. Вони далекі від популізму і українських політичних коливань. У їхніх очах Україна – велика країна, в якій проводяться реформи», – заявив Пивоварський.

Також Пивоварський розповів, що, незважаючи на зниження вартості активів в Україні, не варто очікувати приходу американських інвесторів «вже завтра».

«Через проблеми в економіці активи в Україні подешевшали. Тобто вартість входу для бізнесу зараз нижча, ніж у минулому. Це не означає, що американські компанії прийдуть вже завтра», – зазначив міністр.

Крім американських інвесторів, Україні також готова допомогти найбільша металургійна компанія ArcelorMittal. Власник компанії мільярдер Лакшмі Міттал сьогодні на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком заявив, що компанія готова надати 1,2 млрд доларів в найближчі роки.

Нагадаємо, раніше низка українських ЗМІ поширили інформацію про те, що ArcelorMittal може продати свої активи в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: