Порошенко закликав українців не звинувачувати Захід у бездіяльності

Читать на русском
Звинувачувати Європу і США в бездіяльності щодо України – безвідповідально, вважає Президент Петро Порошенко.

Звинувачувати Європу і США в бездіяльності стосовно України – безвідповідально, вважає Президент Петро Порошенко.

Про це Глава держави заявив з трибуни парламенту у четвер у ході представлення свого проекту змін до Конституції України в частині децентралізації влади, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ті, хто зараз хочуть звинуватити Європу, США в тому, що вони мовчали, нічого не робили, зрадили, – це саме те, що потрібно зараз агресору – розколоти світову єдність, об'єднану навколо України. І український парламент ніколи не дозволить вам зробити цього, я переконаний», – сказав Порошенко.

Він закликав українців уявити, якою була б ситуація, якби Європа і США насправді мовчали весь цей рік.

«Тоді подивилися б, де зараз були б російські війська, де була б Україна. Тільки потужна світова солідарність, тільки виконання Україною взятих на себе зобов'язань, тільки рішучі реформи, тільки боротьба з корупцією, тільки побудова судової гілки влади і тільки зміни до Конституції дозволять зберегти нашу Україну», – підкреслив Петро Порошенко.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: