У Кличка пообіцяли киянам 15 тисяч додаткових паркомісць

Читать на русском
Київська влада обіцяє збільшити кількість нічних парковок у два рази. Крім того, за рахунок додаткових машиномісць чиновники хочуть збільшити дохід бюджету до 45,4 мільйона гривень на рік.

Київрада прийняла зміни до рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів у Києві та акцизного податку», якими закріпила за комунальним підприємством «Київтранспарксервіс» 236 земельних ділянок.

Дане рішення допоможе збільшити кількість машиномісць в Києві більш ніж на 14,6 тисяч, обіцяють в КМДА, передає «Слово і Діло».

«Відтепер кияни отримають вдвічі більше цивілізованих автопарковок, ми зможемо створити більше сотні нових робочих місць, а міський бюджет отримуватиме додатково понад два мільйони гривень щомісяця», – заявив директор «Київтранспарксервісу» Володимир Першин.

Згідно з рішенням Київради, основний акцент буде зроблений на нічних парковках. Зараз в Києві існує 6744 машиномісця на денних парковках, і 20 508 – на нічних. До кінця року їх кількість планується збільшити майже вдвічі, що допоможе залучити до міського бюджету на 21,3 мільйона гривень більше, ніж зараз, тобто збільшити дохід бюджету до 45,4 мільйона гривень на рік, обіцяють київські чиновники.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко забезпечить збільшення місць для паркуванняСказано 30 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Варто зауважити, що через рік після виборів мера Києва Віталій Кличко так і не зміг розібратися з одним із ключових завдань міста. Питання парковок досі залишається відкритим, хоча київський градоначальник систематично обіцяє вирішити наболілу проблему.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: