За хабар у півмільйона доларів затримані чиновники ГПУ і київської прокуратури

Читать на русском
За підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах затримані перший заступник глави слідчого управління ГПУ і заступник прокурора Київської області.
фото p Facebook В’ячеслава Константіновського

За підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах затримані перший заступник глави слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат від «БПП» Мустафа Найєм, передає «Слово і Діло».

«За моєю інформацією, при затриманні у чиновників було виявлено в цілому близько 500 тисяч дол. США, а також коштовності та цінні папери», – повідомив Найем.

За його словами, при обшуку у Корнійця було знайдено 35 пакетів з діамантами із загальною кількістю 65 каменів. Операція проводилася під керівництвом заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе та голови СБУ Василя Грицака, повідомив депутат.

Найєм також зазначив, що за результатами цієї операції було відкрито кримінальне провадження щодо... Давида Сакварелідзе. «Справу відкрив перший заступник генпрокурора Володимир Гузир за статтею «захоплення державної установи». Річ у тім, що в ході затримання чиновників був використаний загін «Альфа», якому довелося виламувати двері в кабінетах затриманих чиновників», – пояснив нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: