Без несподіванок: зник скандальний голова Апеляційного суду

Читать на русском
Після вчорашнього голосування Верховної Ради одіозний глава Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко сьогодні не вийшов на роботу.

Не пройшло і доби, як Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт глави Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, а одіозного судді вже і слід загув – про місцезнаходження скандального служителя Феміди нічого не відомо.

Зокрема, сьогодні, 1 липня, Чернушенко не з'явився на роботі, а його обов'язки зараз виконує заступниця Марія Приндюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на телеканал новин «24».

За детальною інформацією журналісти каналу звернулися до прес-служби Апеляційного суду. Проте представники прес-служби неохоче говорили з пресою.

Дружина Чернушенка повідомила, що її чоловік у відпустці і швидко завершила розмову.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт голови Апеляційного суду міста Києва Антона Чернушенка.

19-21 червня в приміщенні Апеляційного суду Києва ГПУ і СБУ провели обшук. У кабінеті голови суду Чернушенка виявили 6,5 тисяч доларів, 25 тисяч гривень, ключі від кількох дорогих автомобілів і талони на більш ніж 14 тонн палива. 24 червня Генеральна прокуратура вручила Чернушенку підозру у скоєнні тяжких кримінальних злочинів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: