Порошенко покаже депутатам варіант змін до Конституції наступного тижня

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко пообіцяв внести до Верховної Ради варіант змін до Основного закону країни вже наступного тижня.

Президент України Петро Порошенко пообіцяв внести до Верховної Ради варіант змін до Основного закону країни вже наступного тижня.

Про це у своєму Twitter повідомив прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко, передає «Слово і Діло».

«Той факт, що я зараз висловлюю позицію щодо прийняття, є запорукою того, що або повністю, або в значній частині я підтримаю і наступного тижня запропоную парламенту на розгляд», – сказав Президент на засіданні Конституційної комісії.

Порошенко також закликав політичні сили «об'єднатися навколо змін до Конституції, а не розколювати країну перед виборами».

Крім того, за його словами, зміни до Конституції в частині децентралізації повністю відповідають європейським стандартам. «Над змінами до Конституції в частині децентралізації працювали представники Донбасу. Запевняю, Україна залишиться унітарною державою!», – пообіцяв Глава держави.

Нагадаємо, сьогодні Конституційна комісія підтримала зміни до Конституції в частині децентралізації з урахуванням пропозицій Венеціанської комісії і вирішила направити проект змін на розгляд Президенту України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: