Задля реструктуризації Україна і МВФ мають швидше опублікувати прогнози – власники облігацій

Читать на русском
«Для того, щоб правильно розглянути пропозиції Києва про реструктуризацію боргів, комітет і його радники закликають Україну і МВФ опублікувати ці прогнози якнайшвидше», – наголошується у заяві кредиторів.

У комітеті тримачів українських облігацій уже заявили, що хотіли б ще до переговорів побачити нові, поки неопубліковані, прогнози МВФ щодо розвитку економіки України, пише «Слово і Діло» з посиланням на Deutsche Welle.

«Для того, щоб правильно розглянути пропозиції Києва про реструктуризацію боргів, комітет і його радники закликають Україну і МВФ опублікувати ці прогнози якнайшвидше», – наголошується в заяві кредиторів.

Напередодні Міжнародний валютний фонд підтвердив свою участь у зустрічі уряду України з кредиторами. Зустріч запланована у Вашингтоні в період з 29 червня по 3 липня.

Упродовж останніх двох тижнів МВФ посилив тиск на кредиторів, щоб домогтися угоди про реструктуризацію боргів. Глава МВФ Крістін Лагард заявила, що фонд може продовжити підтримку України, навіть у тому разі, якщо країна відмовиться платити за боргами приватним кредиторам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: