Генпрокурор звернеться до ВР з поданням про притягнення до кримінальної відповідальності голови Апеляційного суду Києва

Читать на русском
Генеральний прокурор Віктор Шокін має намір внести до Верховної Ради України подання на притягнення до відповідальності голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка.

В результаті обшуків у голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка були знайдені 6,5 тис. доларів США. Про це на брифінгу в Києві повідомив генпрокурор України Віктор Шокін, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«Завтра я внесу подання до Верховної Ради України з метою притягнення судді Чернушенка, зняття суддівської недоторканності, затримання та арешту», – заявив генпрокурор. За його словами, голова суду ховав гроші в мантію.

Віктор Шокін додав: «Він (Антон Чернушенко – Ред.) відмовився давати свідчення...». На брифінгу журналістам було продемонстровано відео з доказами того, що розподіл справ у суді проводився в ручному режимі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: