Екс-заступник генпрокурора «кришував» злочинну діяльність – СБУ

Читать на русском
Голова СБУ вимагатиме від Генеральної прокуратури дозволу на затримання і допит колишнього заступника гепрокурора, який, зокрема, покривав злочинну діяльність нафтобази «БРСМ-Нафта» (на якій тиждень тому виникла пожежа).
Фото: Twitter @HromadskeTV

«Заступник генерального прокурора, який у жовтні «кришував» і фактично сприяв злочинній діяльності, є фігурантом цього кримінального провадження. Я називаю це прізвище, це громадянин України, 1963 р.н., його прізвище [Анатолій] Даниленко», – сказав Валентин Наливайченко журналістам перед допитом у ГСУ Генпрокуратури в понеділок у Києві. Про це з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна» повідомляє «Слово і Діло».

Голова СБУ деталізував: «Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури: затримайте цю людину, і ми не віддамо провадження... щодо цієї нафтобази (йдеться про кримінальне провадження за статтею «екоцид» – Ред.). Ми вимагаємо рішучих дій, і завтра в цей час я знову буду тут. Я приїду разом зі спецпідрозділом «Альфа» для отримання дозволу на затримання та доставку на допит фігуранта справи».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: