Наливайченко хоче захистити себе від відставки – Лещенко

Читать на русском
Валентин Наливайченко інформаційними вкиданнями про екс-заступника генпрокурора Анатолія Даниленка хоче запобігти свого звільнення «у порядку зачистки людей Фірташа у владі», повідомляє депутат Сергій Лещенко.
Фото: antikor.com.ua

«Зачекавши моменту, він (Наливайченко – Ред.) робить гучні заяви про Даниленка, хоча володів інформацією ще минулого року. Через вкидання інформаційної бомби він хоче захистити себе від відставки. Фірмовий прийом Тимошенко зразка 2005 року, коли вона інспірувала «корупційний скандал» через Олександра Зінченка, щоб не йти з посади прем'єр-міністра», – написав Сергій Лещенко на своєму акаунті в Facebook, передає «Слово і Діло».

На думку колишнього журналіста, а нині – нардепа від «БПП» Сергія Лещенка, Наливайченко знав, що його готуються звільнити. «Звільнення Наливайченка було неминучим після слів Фірташа у Віденському суді, де він представив Порошенка своєю маріонеткою. Відповідно, Порошенко був зобов'язаний показати, що це не так, вигнавши людей Фірташа, часто заведених у владу за квотою Кличка», – пише Лещенко у своєму пості.

Нардеп нагадує, що про діяльність Анатолія Даниленка «писав тоді, коли багато хто й прізвища такого не чув». У доказ наводить посилання на свій блог на «Українській правді» за вересень 2014 року.

При цьому Лещенко підкреслює, що хоч нинішня Генпрокуратура й далека від ідеалу, але все ж не варто «ототожнювати прокуратуру Яреми та прокуратуру Шокіна». Лещенко пише: «Для мене це різні відомства в силу того, що в новій прокуратурі знайшлося місце для Столярчука, Сакварелідзе й Горбатюка».

У постскриптумі свого поста нардеп Лещенко також говорить, що має певний документ «з приводу роботи Наливайченка». «Документ, який знаходиться в моєму розпорядженні, має гриф «для службового користування». Однак, думаю, що я знайду законний спосіб розкрити трохи очі на те, ким насправді був Наливайченко», – резюмував Сергій Лещенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: