Геращенко: в руках бойовиків та на території РФ – не менше 300 полонених українців

Читать на русском
За словами Уповноваженого Президента з питань урегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко, кількість українців, що перебувають у полоні – не менше 300 осіб.

В полоні бойовиків, у тому числі на території Російської Федерації, перебувають не менше 300 громадян України.

Доля ще 1200 людей невідома, тож наразі вони вважаються зниклими безвісти, розповіла на засіданні Міжпарламентської ради Україна-НАТО Уповноважений Президента з питань урегулювання ситуації на Донбасі, народний депутат Ірина Геращенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Служба безпеки України створила уточнений перелік всіх українців, які сьогодні знаходяться в заручниках у терористів і на території Російської Федерації. Їх більше 300. Більше 1200, на жаль, у нас зниклих безвісти», – розповіла нардеп.

Нагадаємо, 22 травня міжнародна правозахисна організація Amnesty International звинуватила як українських силовиків, так і сепаратистів у катуванні заручників. Про факти порушень прав людини правозахисники написали у своєму звіті.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: