Сергій Клюєв не прийшов на допит до Генпрокуратури

Читать на русском
Позбавлений напередодні недоторканності народний депутат України Сергій Клюєв не з'явився на допит у Слідче управління ГПУ в Києві.

Позбавлений напередодні недоторканності народний депутат України Сергій Клюєв не з'явився на допит у Слідче управління ГПУ в Києві.

Про неявку підслідного депутата-мажоритарника (округ №46, Донецька область) на допит до ГПУ повідомив глава відомства Віктор Шокін, передає «Слово і діло» з посиланням на телеканал «24». За даними народного депутата Сергія Лещенка, сьогодні його колезі Клюєву повинні були офіційно оголосити підозру.

О котрій нардеп повинен був з'явитися на вулиці Борисоглібській (де знадохиться Головне слідче управління ГПУ – Ред.), генпрокурор Шокін не уточнив. За даними з інших джерел, допит був призначений на першу половину дня четверга, 4 червня.

Клюєв заявив, що не збирається переховуватись від слідстваСказано 13 травня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Тим часом адвокат Сергія Клюєва Юрій Сухов запевняє, що його підзахисного до прокуратури нібито не викликали – повістку він не отримував (правда, юрист уточнює – «у встановлені законом терміни», тобто не пізніше, ніж за 3 дні до процесуальної дії – Ред.).

Зараз, за ​​словами адвоката, нардеп знаходиться в Києві і від слідства втекти не намагався. Проте напередодні, 3 червня, Сергія Клюєва не пропустили на авіарейс до Відня прикордонники у столичному аеропорту «Бориспіль».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: