Якщо до кінця року не буде кардинальних змін, ЄС поставить на Україні хрест – Ар'єв

Читать на русском
Член парламентського комітету у закордонних справах Володимир Ар'єв заявив, що без проведення кардинальних і видимих реформ до кінця року Україну чекає глобальна поразка.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка», член парламентського комітету у закордонних справах Володимир Ар'єв заявив, що без проведення кардинальних і видимих реформ до кінця року Україну чекає глобальна поразка.

Про це він написав у своєму блозі на Site.ua, передає «Слово і Діло».

За його словами, сьогодні з ЄС надходять «дуже неприємні і серйозні сигнали». «Якщо ми кардинально не реформуємо систему держслужби, якщо не зробимо цивілізовану судову систему, friendly business клімат з усіма зрозумілими для інвесторів умовами (так, щоб війна залишилася єдиною перешкодою), якщо не буде реальних антикорупційних дій, то у нас не просто проблеми - у нас глобальна поразка», – заявив Ар'єв.

При цьому, як зазначив політик, часу на такі зміни в України до кінця року. «Інакше вже з січня-лютого на нас ставлять хрест, почнеться зняття санкцій з РФ з усіма «приємними» наслідками для України в світі», – додав депутат.

На думку Ар'єва, все, що зараз потрібно і суспільству, і владі – гаряче серце виключно вкупі з холодним розумом, «щоб згаряча не наламати такого, що й майбутні покоління не розгребуть». «Відповідальність спільна. Головне, усі мають діяти рішуче та без непотрібних емоцій, тоді і сигнали з ЄС будуть зовсім іншими», – резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: