Україна вже встигла пройти шлях від залежності від Росії до залежності від Європи – Forbes

Читать на русском
Пропозицію українського Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка купити українські активи задешево американський оглядач порівнює із продажем сімейного магазина покупцю, який заявив найменшу суму.

«Україна вже встигла пройти шлях від залежнності від Росії до залежності від Європи. Звичайно, дуже хороший варіант — бути кращими друзями, аби можна було спертися на плече одне одного, але проблема в тому, що Україна поки що не може стояти на своїх двох», – пише оглядач американського Forbes Кеннет Рапоза, повідомляє «Слово і Діло».

Пропозицію українського прем'єр-міністра Арсенія Яценюка купити українські активи задешево оглядач порівнює із продажем сімейного магазина покупцю, який заявив найменшу суму. «Проблема України в тому, що у неї може не бути вибору», – зазначає Рапоза.

На його думку, закон, який дає право уряду накласти мораторій на погашення своєї зовнішньої заборгованості, може бути привабливим для України у короткій перспективі, адже негайно знизить платежі по зовнішньому боргу, але обійдеться надто дорого у майбутньому.

«Зі зростанням протистояння на Cході, сценарій Аргентини – найгірший для України», – зазначає оглядач Forbes.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: