Кіхтенко: Кабмін вимагає відбудовувати Донбас, не виділяючи при цьому коштів

Читать на русском
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко каже, що його роботу визнано незадовільною і він готовий до відставки.

Роботу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації визнано незадовільною, через що губернатор регіону Олександр Кіхтенко готовий піти у відставку.

Про це розповів журналістам сам Кіхтенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Буду я працювати на цій посаді, чи ні – рішення Президента. Це рішення я буду виконувати», – сказав губернатор Донеччини.

Разом з тим, Кіхтенко не згодний з висновком Кабінету міністрів про незадовільну роботу своєї адміністрації, зазначивши, що його команда працює в складних умовах і свої завдання виконує.

Голова обладміністрації зазначив, що існує ряд нерозв'язаних проблем, вирішити які не можна виключно на місцевому рівні, адже потрібна допомога держави. В першу чергу йдеться про недостатнє фінансування: кошти на потреби області просто не надходять.

«Це пов'язано в першу чергу з фінансуванням. Всі заявки спрямовані на міністерства і вони повинні приймати рішення. Ми готові відбудовувати і дороги, і будівлі, і мости, але має бути фінансування», – поскаржився Кіхтенко.

Нагадаємо, що голова Донецької обласної ВЦА має у своєму активі 7 виконаних обіцянок з 33.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: