Немировський: на заміну Мірошнику у «Самопоміч» прийшов організатор масових заходів з Дніпропетровська

Читать на русском
ЦВК сьогодні зареєструвала двох нових народних депутатів: Рефата Чубарова, що працюватиме в «БПП», та нового партійця «Самопомочі» Андрія Немировського.

Новоспечений народний депутат Андрій Немировський, що сьогодні прийняв присягу, пройшовши до парламенту за списком «Самопомочі», раніше працював організатором масових заходів у «ПОРІ», «Батьківщині», встиг побувати помічником народного депутата і навіть менеджером з персоналу туристичної компанії.

З 2014 року Немировський працює експертом з автотранспорту на приватному підприємстві «Мостова» – такі дані вказані в біографії нардепа, повідомляє «Слово і Діло».

Крім того, Немировський зазначив, що був активним учасником дніпропетровського Майдану, а зараз «координує діяльність» із протидії сепаратизму та визволення полонених на Дніпропетровщині. Розлучений, має сина.

ЦВК сьогодні зареєструвала двох нових народних депутатів: Рефата Чубарова, що працюватиме в «БПП», та нового партійця «Самопомочі» Андрія Немировського.

Додамо також, що сьогоднішнє прийняття присяги Немировським, як виявилось, було незаконним, оскільки на той момент ЦВК визнала його обраним народним депутатом, однак ще не зареєструвала, бо той не подав відповідних документів. Кількома годинами пізніше ЦВК все ж зареєструвала нового нардепа «Самопомочі» постфактум.

Нагадаємо, 13 травня Верховна Рада нарешті позбавила статусу народного депутата партійця «Самопомочі» Андрія Мірошника після того, які він «засвітився» в смс-переписці стосовно покупки туру на Мальдіви і сам заявив про бажання здати мандат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: