Військові залишили базу «Правого Сектору» на Дніпропетровщині

Читать на русском
Десантники 25-ї та 95-ї бригад Збройних сил України залишили базу «Правого Сектора» в Дніпропетровській області, в організації кажуть, що конфлікт вичерпано.

Десантники 25-ї та 95-ї бригад Збройних сил України розблокували базу ДУК «Правий Сектор» в Дніпропетровській області.

Про це з посиланням на прес-службу організації повідомляє «Слово і Діло».

«Десантники 25-ої та 95-ої бригад Збройних сил України розблокували базу Добровольчого Українського Корпусу. Всі конфлікти вичерпано», – йдеться у повідомленні.

Крім того, як підтвердив на своїй сторінці у Facebook командир першої штурмової роти ПС Олександр Карась, колона техніки, що була задіяна в блокуванні бази ДУК, відійшла.

«Облогу з бази 5 ОБ ДУК ПС зняли. 95-ка та 25-ка пішли. Колона техніки розтягнулася на кілька кілометрів. Всього проти нас стояло 11 артилерійських установок «Гвоздика», шість «Градів», батарея 120-мм мінометів, батарея «Васильків», багато іншої техніки і дві роти особового складу», – зазначив він.

Нагадаємо, 29 квітня представники «Правого Сектору» пікетували Адміністрацію Президента з вимогою розблокувати їхню тренувальну базу в Дніпропетровській області та пояснити дії ЗСУ. Пізніше в АП заявили, що питання розв’язали і ДУК перейде під крило Міноборони як окремий підрозділ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: