Ярош вимагає окремого закону для добровольців «Правого Сектору»

Читать на русском
Дмитро Ярош пообіцяв, що ДУК «Правий Сектор» не складе зброї та продовжуватиме воювати пліч-о-пліч з військовими Збройних сил України.

Лідер «Правого Сектору» та народний депутат України Дмитро Ярош вважає, що права Добровольчого українського корпусу «ПС» треба закріпити законодавчо.

Про це Ярош написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Єдиним прийнятним варіантом для нас, особливо після відвертих провокацій владних агентів Московської імперії, є прийняття Верховною Радою закону про Добровольчий український корпус», – заявив він.

Будь-які заяви про непідконтрольність та необхідність роззброєння ДУК Ярош назвав «бажанням придворних лизоблюдів з Банкової і ворогів нашого народу видати праведне за грішне».

«Закликаємо всіх патріотичні сили максимально посилити тиск на Петра Порошенка і Верховну Раду, щоб домогтися якнайшвидшого прийняття Закону про Добровольчий український корпус», – підкреслив він.

Ярош також додав, що ДУК жодного разу за весь час АТО не пішов проти ЗСУ, весь час виконуючи вказівки та прохання військових. А відтак складати зброю чи припиняти боротьбу до перемоги добровольці не збираються, заявив він.

Нагадаємо вчора представники «ПС» пікетували Адміністрацію Президента з вимогами припинити провокації довкола добровольців їхнього батальону. Пізніше в АП заявили, що рішення щодо ДУК уже прийняте: він має увійти до Збройних сил України як окремий підрозділ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: