Кефір для Симоненка і тітушки біля Музею ВВВ: як пройшов першотравневий мітинг КПУ в Києві

Читать на русском
Першотравнева акція комуністів у Києві пройшла без особливих інцидентів, якщо не брати до уваги незначні провокації з боку радикально налаштованих молодиків.
Twitter: @IamKrus

У Києві завершилась анонсована Комуністичною партією акція до Дня солідарності трудящих, що проходила на території комплексу Музею Великої Вітчизняної Війни, завдяки діям правоохоронців суттєвих провокацій вдалося уникнути.

Про це з посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляє «Слово і Діло».

Разом з тим, як повідомляють в агенції, проведення мітингу могло бути зірване кількома десятками людей в масках, що намагалися провокувати учасників мітингу біля Музею ВВВ. Правоохоронці затримали 15 з них. Решту радикально налаштованих людей міліції вдалося відгородити від учасників мітингу живим кордоном.

Крім того, один із активістів, що назвав себе прихильником «Свободи», зробив спробу облити лідера комуністів Петра Симоненка кефіром коли той вийшов для спілкування з пресою. Після інциденту хулігана затримали, але невдовзі відпустили.

Станом на 13:30 мітинг у столиці завершився, учасники та організатори покинули місце проведення.

Нагадаємо, днями в СБУ вкотре допитали Петра Симоненка у зв'язку з прийняттям закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їх символіки». Як зазначили в службі, імовірно, цей допит для Симоненка буде не останнім.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: