В СБУ натякнули Симоненку, що сьогоднішній допит – далеко не останній

Читать на русском
В СБУ хочуть почути від Симоненка, що він мав на увазі, коли висловився з приводу зміни меж території України шляхом денонсації Пакту Молотова-Ріббентропа

Служба безпеки України зацікавилася коментарями лідера комуністів Петра Симоненка у зв'язку з прийняттям закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їх символіки».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

«Симоненко повинен пояснити, що він мав на увазі, коли висловився з приводу зміни меж території України шляхом денонсації Пакту Молотова-Ріббентропа», – уточнила Гітлянська.

За її словами, перевіряється також ряд інших висловлювань, суджень і тверджень Симоненка щодо прийняття цього закону. «Слова лідера КПУ підтверджують головну підозру – антиукраїнську діяльність комуністів і спроби дестабілізувати ситуацію в країні», – повідомила речниця СБУ.

Нагадаємо, СБУ підозрює окремих функціонерів Комуністичної партії України у причетності до «найбільш резонансних злочинів» проти національної безпеки. Водночас лідер КПУ Петро Симоненко вважає кримінальне переслідування комуністів політичним замовленням. За його словами, комуністи завжди відстоювали територіальну цілісність України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: