Саакашвілі в українському уряді пропонували посаду віце-прем'єра

Читать на русском
Екс-президенту Грузії, який наразі в Україні очолює Дорадчу міжнародну раду реформ, пропонували високу посаду в Кабінеті міністрів.
Міхеїл СаакашвіліФранс Прес

Колишній президент Грузії і радник Петра Порошенка Міхеїл Саакашвілі заявив, що йому пропонували посаду віце-прем'єр-міністра в уряді Арсенія Яценюка.

Про це він розповів в інтерв'ю одному з азербайджанських телеканалів, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Саакашвілі стверджує, що відмовився від посади, бо планує повернутися в грузинську політику, а для роботи в Кабінеті міністрів України йому потрібно було б прийняти українське громадянство.

«Це було б для мене великою честю. У цьому випадку мені довелося б прийняти українське громадянство і відмовитися від грузинського. Але я цього не зробив. Тому що вірю, що у моєї країни, у Грузії, велике майбутнє. Я це майбутнє буду будувати зі своїм народом», – зазначив політик.

Цікаво, що сама Грузія зараз перебуває в процесі зміни політичного керівництва: вчора весь уряд цієї країни подав у відставку. Як повідомляють місцеві ЗМІ, настрої суспільства говорять про ріст популярності колишнього президента Саакашвілі, незважаючи на те, що Головна прокуратура Грузії оголосила екс-голову держави у розшук.

Додамо також, що в КМУ досі вакантна посада віце-прем'єра з питань європейської інтеграції.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: