У київському метро звітують про знесення перших незаконних МАФів

Читать на русском
КП «Київський метрополітен» звітує про демонтаж 130 незаконно встановлених торгових кіосків на станціях «Осокорки» та «Поштова площа»
112.ua

Київський метрополітен спільно зі столичними комунальниками провів демонтаж перших незаконно встановлених торгових кіосків на станціях «Поштова площа» та «Осокорки».

Про це розповіли в ході круглого столу, організованого адміністрацією столичної підземки, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Пізніше роботи з демонтажу конструкцій проведуть на станціях «Позняки», «Академмістечко», «Мінська», «Оболонь», «Харківська» та «Житомирська», входи та виходи яких в метрополітені вважають найбільш завантаженими.

В цілому ж передбачається, що із павільйонів та переходів київського метро зникнуть 130 МАФів, договір оренди з власниками яких не було продовжено відповідно до нового законодавства.

Як відомо, 28 квітня в Києві відбудуться офіційні торги за право розміщення об'єктів сезонної торгівлі у столиці відповідно до затвердженого раніше міською адміністрацією порядку розміщення об'єктів сезонної і пересувної дрібнороздрібної торгівлі.

Нагадаємо, 30 березня в рамках інспекції столичного метрополітену мер Києва Віталій Кличко пообіцяв на початку квітня прибрати МАФи на виходах із метро там, де вони порушують архітектурні норми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: