Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь пообіцяв оприлюднити інформацію щодо премій міського голови Нововолинська та його заступників

16 липня 2020 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв оприлюднити інформацію щодо премій міського голови Нововолинська та заступників. "Ми цю інформацію обов'язково знайдемо. Ми повідомимо нововолинців скільки премії отримали за останні пів року конкретно Сапожніков і його заступники. Усе місто буде знати, що міська влада і конкретно і конкретно Сапожніков боїться цієї інформації". - заявив він (відео 3:40-6:00).
Виконано
Сказано 16 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/1169203833454551
  • http://bug.org.ua/news/novovolynsk/stalo-vidomo-sumy-premiy-mera-novovolyns-ka-ta-yoho-zastupnykiv-449863/
  • http://kordon.in.ua/article/chynovnykiv-novovolyns-koi-mis-krady-premiiuvaly-na-ponad-2-mln-za-samodystsyplinu-i-tvorchist-182096/

Результат

Інформацію щодо премій міського голови Нововолинська та його заступників було опубліковано у двох виданнях, а саме:

1) Видання БУГу звернулось із запитом до виконавчого комітету Нововолинської міської ради та оприлюднило відповідь на нього.

2) Видання "Кордон", що підкріплене зверненням депутата Нововолинської міської ради Володимира Шаповала, який поцікавився у мера Віктора Сапожнікова розміром премій, виділених чиновникам у 2020 році.

Особисто Ігор Гузь не публікував у себе на сторінці відповідну інформацію, хоча пресслужба депутата повідомила, що з питання премій до колишнього керівництва Нововолинської міської ради звернувся помічник народного депутата України І. Гузя та депутат міської ради Володимир Шаповал. Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки відповідна інформація була опублікована у ЗМІ завдяки команді депутата.