Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Іванчук пообіцяв допомогти з фінансуванням ремонту дороги на Прикарпатті в с.Космач

2 серпня 2019 року народний депутат України Андрій Іванчук пообіцяв допомогти відремонтувати дорогу на сусідньому 89 окрузі своєму новообраному колезі. "Ви мажоритарник. Вас перезбрали. Ви можете знайти 175 млн, допомогти їм. 175 млн - це нічого. Я можу назвати прізвища людей, яких ви знаєте, у яких ці гроші є. Я маю на увазі ну допоможіть, до Вас буде повага. ", - запитав президент. На що Іванчук відповів: "Це колега мій із сусіднього округу, але я допоможу". "175 млн, домовились", - підсумував Президент.
Не виконано
Сказано 2 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ZRaj23IrDcU
  • https://www.youtube.com/watch?v=uRGLSx6XcSs
  • https://kosivrda.gov.ua/podii/15296-holova-oblderzhadministratsii-vitalii-fedoriv-zdiisnyv-robochyi-vizyt-na-kosivshchynu.html
  • https://galychyna.if.ua/analytic/keliya-dobrih-sprav-dmitro-mohnachuk-mi-ne-ye-nebozhitelyami-sered-kosmachan-a-obrani-lyudmi-i-povinni-vidchuvati-yihniy-podih/

Результат

2 серпня 2019 року нардеп прокоментував, що не давав Президенту обіцянки робити дорогу приватним коштом, а мав на увазі, що допомагатиме своєму колезі порадами.

"Я вирішував аналогічні проблеми на своєму окрузі, то і йому допоможу. Треба зробити проект, під нього кошторис, зрозуміти, яка сума, визначити вузькі місця", – дав своє пояснення Іванчук. Даним коментарем народний депутат по суті відмовляється від власної обіцянки.

25 травня 2020 року надійшла інформація, що кошти на будівництво ділянки дороги між населеними пунктами Яблунів і Космач було надано благодійною організацією "Мій Космач".

15 квітня 2021 року Дмитро Мохначук, голова Космацької сільської ради, повідомив, що дорога на Яблунів була відремонтована, а кілометровий відрізок шляху Пістинь–Космач так і не почали ремонтувати.

Враховуючи, що дороги навколо с.Космач так і не були відремонтовані і не було зафіксовано втручання депутата до даної проблеми, обіцянка отримує статус "не виконано".

Статус обіцянки може бути змінено в разі надання інформації стосовно сприяння депутата стосовно залучення коштів на ремонт дороги навколо с.Космач