Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови комітету з питань аграрної та земельної політики

Рудик пообіцяв підтримати будь-які акції протесту смілян

1 лютого 2018 року народний депутат України Сергій Рудик пообіцяв підтримати будь-які акції протесту смілян. Нагадаємо, що у місті Сміла існує низка питань стосовно приведення тарифів на тепло до рівня інших міст Черкащини, тарифів на воду і водовідведення, вчасне прибирання вулиць від снігу, припинення несанкціонованого відключення електроенергії, екологічного забруднення міста та погашення заборгованості по зарплаті медпрацівникам.
Виконано
Сказано 1 лютого 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/posts/772055936315335
  • https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/videos/775644412623154/
  • https://www.5.ua/regiony/de-pochynaietsia-smila-zakinchuietsia-doroha-vodiiam-mista-urvavsia-terpets-166524.html
  • https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/posts/879657845555143

Результат

9 лютого 2018 року Сергій Рудик виступив із трибуни ВРУ з питань Сміли, нардеп говорив про поточні проблеми смілян: компенсацію людям вартості ліків за програмою "Доступні ліки" та періодичні спроби НАК "Нафтогаз України" і ПАТ "Черкасиоблгаз" відрізати населення від теплопостачання за борги приватної компанії.

14 березня у Смілі група активістів заявила, що більше не може безпечно користуватися однією з міських доріг. Тож улаштували театралізацію своїх претензій на цій таки ділянці. Сергій Рудик серед них помічений не був.

30 липня Рудик повідомив, що в Смілі в районі міського парку пікетувальники перекрили одну з головних транспортних артерій, які проходять містом- вул. Соборну.

Рудик не одноразово звертав увагу на проблеми смілян, підіймав питання мітингувальників на брифінгах в раді, та цим самим привертав увагу до їх проблем. Депутат підтримував учасників страйку, тому обіцянка отримує статус "виконано".