Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Петренко пообіцяв у січні 2018 року презентувати низку онлайн сервісів для ведення бізнесу

7 грудня 2017 року міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв у січні 2018 року презентувати низку онлайн сервісів щодо ведення бізнесу. «Ми в січні 2018 року презентуємо новий набір онлайн сервісів. Всі сервіси, які пов'язані з реєстрацією бізнесу, зміною власника компанії, корпоративних прав директора, КВЕДів будуть альтернативно доступні в онлайн-режимі»,- заявив міністр.
Не виконано
Сказано 7 грудня 2017 р.

Джерело

  • http://interfax.com.ua/news/interview/467799.html
  • http://ddr.minjust.gov.ua/uk/
  • https://online.minjust.gov.ua/
  • лист міністерства

Результат

Відповідно до листа Міністерства юстиції від 23 червня 2018 року, станом на червень 2018 року функціонує «Онлайн будинок юстиції», де представлено низку сервісів для бізнесу. Однак з січня 2018 року портал не розширено новими онлайн-послугами для підприємців. Зокрема, у «Онлайн будинку юстиції» досі немає можливості зміни власника компанії та корпоративних прав директора. Однак, у міністерстві наголосили, що Державне підприємство «Національні інформаційні системи» здійснює доопрацювання порталу для розширення сервісів для ведення бізнесу.

Станом на липень 2018 року Павло Петренко не презентував додаткові онлайн сервіси щодо ведення бізнесу, зокрема досі відсутня онлайн послуга щодо зміни власника компанії та корпоративних прав директора.