Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин має намір побудувати новий стадіон та спортивний зал

24 березня 2017 року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив про намір побудувати новий стадіон та спортивний зал на вул. Зарічанській за час своєї каденції. Міська влада заклала кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації по цім об'єктам (відео 03:35-04:20).
Архів
Сказано 24 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=opr31OL2e6Q&app=desktop
  • https://vsim.ua/Podii/u-grechanah-vidkrili-onovleniy-za-2-milyoni-stadion-10636169.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=adS5A1UB4-k
  • https://www.youtube.com/watch?v=qsDnrkYk6GE
  • https://www.youtube.com/watch?v=YItMoTcIE5M
  • Лист керуючого справами Ю. Сабія

Результат

Дана заява не є обіцянкою, а тому переведена до архіву.

8 вересня 2017 року у Гречанах відкрили оновлений стадіон за 2 мільйони.

21 листопада 2017 року Хмельницький міський голова Олександр Симчишин розповів про запланований хід будівництва спортивного комплексу на вулиці Зарічанській (відео).

23 лютого 2018 року міський голова Хмельницького повідомив, що стадіон на вул. Зарічанській на жаль не належить місту. Міська влада намагалась домовитись з Львівською політехнікою щоб відновити стадіон в трав'яному покритті та дати можливість використовувати поле для навчально-виховного процесу. На територію співочого поля розробити проектно-кошторисну документацію на будівництво спорткомплексу, а саме спортивного залу на 1200 сидячих місць, та футбольним полем з трав'яним покриттям та трибунами. В бюджеті 2018 року закладено 5 млн грн на початок робіт (відео 00:00-02:00).

20 листопада 2018 року розпочались роботи з будівництва стадіону на вул. Зарічанській.

За інформацією Хмельницької міської ради від 29 лютого 2020 року будівництво стадіону на вул. Зарічанській перебуває на стадії виготовлення проектно-кошторисної документації. Сума коштів, потрібних на реалізацію проєкту, буде встановлена після виготовлення документації.