Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бригинець запевнив, що у 2017 році буде встановлено дві нові телевежі

29 грудня 2016 року народний депутат України Олександр Бригинець, як радник Міністра Інформаційної політики запевнив, що у 2017 році буде встановлено дві нові телевежі. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 29 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://bryhynets.com/index.php?nma=news&fla=stat&cat_id=1&page=1&nums=6943
  • http://www.unn.com.ua/uk/news/1652177-teleradiovezhu-yaka-vidnovlyuye-ukrayinske-movlennya-u-krimu-vidkrili-na-chongari
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-krim/2199389-na-hersonsini-rozrahovuut-castoti-se-odniei-televezi-so-movitime-na-krim.html
  • http://mip.gov.ua/news/1914.html
  • https://www.slovoidilo.ua/2017/08/22/novyna/suspilstvo/poroshenko-rozpoviv-pro-novu-televezhu-luhanskij-oblasti

Результат

17 березня 2017 року відбулося відкриття телекомунікаційної вежі у селі Чонгар, яка має забезпечити трансляцію українських теле- та радіоканалів на територію окупованого Криму. А за декілька днів голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, повідомив, що на Херсонщині побудують і запустять ще одну телерадіовежу - в Каланчацькому районі.

У серпні завершили монтаж нової 134-метрової вежі, яка знаходиться неподалік села Бахмутівка Новоайдарського району Луганської області. Також, Міністр інформаційної політики України Юрій Стець анонсував, що вежа розпочне свою роботу за декілька тижнів. І 22 серпня Петро Порошенко відкрив другу телевежу у Бахмутівці. Тепер все більше українського контенту зможе потрапити на окуповану територію.