Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв звернутись до СБУ та НАБУ з вимогою перевірити факти боротьби з контрабандою на Закарпатті

6 травня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв звернутись до СБУ та НАБУ з вимогою перевірити усі факти боротьби з контрабандою, які голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль наводить у своєму листі. За словами Москаля, реальної боротьби в регіоні не відбувається, замість цього тривають косметичні зміни в правоохоронних та фіскальних органах.
Виконано
Сказано 6 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/posts/379967298838857
  • Лист заступника директора Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю КМУ Окші Н.В. від 21 червня 2016 року

Результат

Відповідно до листа заступника директора Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю КМУ Наталії Окші від 21 червня 2016 року, для опрацювання листа голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом було дано доручення Міністерсту фінансів, Державній фіскальній службі, Міністерству аграрної політики, Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ та Національній поліції невідкладно опрацювати та вжити передбачених законодавством заходів реагування. Крім того, відповідний лист направлений до ГПУ та СБУ. За результатами перевірки Нацполіція повідомила про відкриття кримінального провадження.