Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє побудувати кран вантажопідйомністю 1200 тонн

Міський голова Запоріжжя Олександр Сін повідомив, що вирішення питання відносно будівництва плавучого крану міська влада повинна забезпечити на 100%. "...Якщо в нас не буде коштів на будівництво крану вантажопідйомністю 1200 тонн, то фактично будівництво буде зупинено. За графіком він має бути на будівництві в першому кварталі наступного року. Це ключова позиція, довкола якої формується графік будівництва мостів. Ось чому ми прийняли рішення зарезервувати кошти, і я пояснив цю ситуацію губернаторові", - сказав О. Сін.
Не виконано
Сказано 26 липня 2011 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=147&pid=7782
  • http://www.mostobud.com.ua/430.2803.1.0.1.0.phtml

Результат

У Києві біля Подільського мосту 18 листопада 2011 року впав найбільший в Україні плавкран «Захарій». З цієї причини в Севастополі заморозили будівництво плавучого крана вантажопідйомністю 1200 тонн, спроектованого спеціально під запорізький проект.

У вересні 2011 року уряд призначив іншого підрядника будівництва мостів через річки Дніпро і Старий Дніпро (Служба автомобільних доріг у Запорізькій області), передавши його з комунальної в державну власність. Новий підрядник зараз і займається технологією будівництва, повідомляється в листі В.С.Харламова, начальника запорізького КП "Управління капітального будівництва".