Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна планує впровадити систему електронного урядування

16 червня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна заявив, що планує впроваджувати систему електронного урядування.
Виконано
Сказано 16 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/95667.htm
  • https://www.youtube.com/watch?t=10&v=cCnC_WG1MmQ
  • Лист заступника голови - керівника апарату Тернопільської ОДА Шумади В.В.
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/113008.htm
  • http://blogs.lb.ua/victor_mazyarchuk/335408_bilshe_27_000_derzhavnih_ustanov.html?utm_source=local&utm_medium=cpm&utm_campaign=blog
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Юрик Юрія Зеновійовича
  • Лист заступника голови ОДА Юрика Юрія Зеновійовича
  • Лист першого заступника голови ОДА Івана Крисака

Результат

15 липня 2015 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив, що в найближчому часі система електронного урядування буде презентована. (відео 11:18 - 12:20).

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 8 жовтня 2015 року, в Тернопільській обласній державній адміністрації функціонують окремі елементи електронного урядування. Розробленим проектом обласної Програми «Інформатизації Тернопільської області на 2015-2017 роки» передбачено кошти на запровадження електронного урядування в обласній державній адміністрації.

1 березня 2016 року ЦНАП Чортківської РДА запровадив 10 нових електронних послуг, які стосуються сфери міграції, зокрема: реєстрація місця проживання особи; зняття з реєстрації місця проживання; обмін паспорта в разі зміни прізвища, імені або по батькові; вклеювання до паспорта фотокартки та інші. Найближчим часом планується запровадити відповідні послуги і в інших районах області.

Відповідно до Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» на єдиному порталі використання публічних коштів E-data повинні зареєструвати службові кабінети та звітувати в них. Станом на 18 травня 2016 року Тернопільська область є лідером серед областей з найбільшою часткою зареєстрованих кабінетів в системі E-data серед розпорядників та отримувачів бюджетних коштів.

Станом на 31 серпня 2017 року система електронного урядування в обласній державній адміністрації в повній мірі не запроваджена.

Станом на 21 червня 2018 року в ОДА частково впроваджена система електронного документообігу. Початок впровадження з другого півріччя 2018 року.

Станом на листопад 2018 року система електронного документообігу в облдержадміністрації введена в експлуатацію та функціонує.