Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський запевнив, що невдовзі жителі області отримають нові бланки на субсидії

26 березня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський запевнив, що невдовзі жителі області отримають нові бланки на субсидії. Машковський додав, що в області зараз розробляють механізм максимально швидкого виготовлення та розповсюдження бланків на субсидії аби до 15 квітня кожна сім’я отримала необхідні документи для подальшого заповнення.
Виконано
Сказано 26 березня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/nevdovzi-zhiteli-oblasti-otrimayut-blanki-na-subsidii.html
  • http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-%C2%ABvlada-praczyue-na-viperedzhennya%C2%BB.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=b3PSswzYvTI

Результат

3 квітня 2015 року Машковський повідомив, що на разі Житомирщина стала першою областю в Україні, де за допомогою працівників пошти вже розповсюджено 66% бланків заяв і декларацій (майже 390 тис. із запланованих 584 тис.). Він додав, що у той час, коли в інших регіонах поширять документи до 15 квітня, в Житомирській області цей процес майже завершено.

8 квітня 2015 року С.Машковський повідомив, що працівники "Укрпошти" розповсюдили 584 тис. бланків на отримання субсидій. Він додав, що за його даними усі хто мав отримати нові бланки - їх отримали, по всіх районам та містам Житомирської області. Машковський запевнив, що в області створено резервний фонд, і ті хто не отримали нові бланки можуть звертатися на гарячу лінію, аби їх отримати ( відео 6:19 - 7:56).