Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак пообіцяв звернутися до НКРЕКП по питанню урегулювання тарифів на електроенергію в Чернівцях

13 березня 2015 року народний депутат України Максим Бурбак пообіцяв звернутися до НКРЕКП щодо питання підвищення лімітів на електроенергію до 250 Мв/ч для квартир обладнаних бойлерами в Чернівцях (відео:27:16).
Не виконано
Сказано 13 березня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=kRqIz5B-Waw
  • Лист від 14 серпня 2015 року
  • Лист від 17 травня 2013 року
  • Лист від 11 червня 2013 року

Результат

Відповідно до листа народного депутата Максима Бурбака від 14 серпня 2015 року 17 травня 2013 року ним було направлено запит колишньому прем'єр-міністру України Миколі Азарову відносно збільшення лімітів пільгового споживання електроенергії для мешканців Чернівців, які проживають в квартирах, обладнаних бойлерами.

Згідно листа прем'єр-міністра Азарова від 11 червня 2013 року запропоноване збільшення обсягу споживання електроенергії, за яким диференціюється рівень тарифу на електроенергію для населення, поглиблюватиме практику перехресного субсидіювання в електроенергетиці для промислових підприємств, організацій та установ, які фінансуються з державного і місцевих бюджетів, та підвищення цін на їх продукцію. Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" передбачено поетапне скорочення дотування населення за спожиту електроенергію шляхом створення системи адресної допомоги особам, які її найбільш потребують. Відповідно до наданої інформації Максимом Бурбаком ІА "Слово і Діло" по виконанню даної ним обіцянки їй присвоєно статус не виконано у зв'язку з невідповідністю дати виконання даті даної обіцянки.