Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров планує встановити GPS на комунальній техніці

В.о. мера Миколаєва Юрій Гранатуров 6 лютого 2014 року повідомив про наміри встановити GPS на всій комунальній техніці.
Не виконано
Сказано 6 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=4611
  • Лист міського голови Миколаєва  Ю.І. Гранатурова
  • Лист заступника міського голови О.Ж. Женжеруха
  • Лист міського голови Миколаєва Ю. Гранатурова
  • http://nikvesti.com/news/politics/69744

Результат

Відповідно до листа Миколаївського міського голови від 25 листопада 2014 року, на сьогодні комунальні підприємства, що підпорядковані департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, через брак коштів не оснащені системою GPS. Однак систему GPS буде встановлено, насамперед, у пасажирському транспорті міста.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 2 лютого 2015 року, з метою здійснення якісного та належного контролю за міськими підприємствами - перевізниками на нараді 29.01.2015 за участі заступника міського голови та управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікації Миколаївської міської ради, директорам підприємств-перевізників було доручено в термін до 01.04.15 обладнати рухомий склад системою GPS-навігації.

Відповідно до телефонної розмови с прес-секретарем Миколаївської міської ради від 7 квітня 2015 року, встановлення системи GPS-навігації на комунальну техніку не проводилося по причині відсутності фінансування.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 5 травня 2015 року, на звернення Президента Фонду розвитку та інновацій ЖКГ до Миколаївського міського голови щодо встановлення GPS модулів на автомобілі комунальних підприємств зазначене питання у 2014 році було розглянуто виконавчими органами Миколаївської міської ради. Встановлення системи GPS потребує 39 одиниць автотранспорту, на ці цілі необхідно 176 тис. грн. Через брак коштів комунальні підприємства не мають можливості придбати дані системи.

24 травня 2015 року Юрій Гранатуров заявив, що комунальні підприємства через відсутність коштів не мають можливості обладнати свій транспорт GPS-модулями.