Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв висаджувати зелені насадження перед церквою Св. Анни

23 грудня 2013 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що планує провести роботи із влаштування зелених насаджень перед церквою Св. Анни.
Виконано
Сказано 23 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/government/215285-tsej-rik-pokazav-shcho-khocha-byudzhet-rozvitku-e-na-paperi-platezhi-provoditi-duzhe-skladno-a-sadovij
  • http://galinfo.com.ua/news/174161.html
  • http://jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/lvovu-onovljujut-velodorzhki-39317
  • Лист директора департаменту містобудування Львівської міської ради А. Павліва
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • https://www.youtube.com/watch?v=dZ60k_P1K_g

Результат

17 жовтня 2014 року працівники ЛКП «Зелений Львів» висадили 5 кулястих кленів на вул. Городоцькій, поблизу Церкви Св. Анни. Станом на жовтень 2014 року на велодоріжках Львова роблять дорожню розмітку, де її не було раніше. Зокрема, піктограми нанесли на кількох вулицях міста. Кошти на проведення робіт надали приватні інвестори.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, в другому півріччі 2014 року на ділянці вул. Городоцької, а саме, церква Св. Анни – вул. Данилишина, висаджено 17 крупномірних саджанців дерев. На 2015 рік заплановано продовжити озеленення вул. Городоцької на ділянці церква Св. Анни - ТЦ «Скриня».

Відповідно до листа Львівської міської ради від 27 липня 2015 року, в 2015 році роботи з озеленення вул. Городоцької (на ділянці від церкви Св. Анни до ТЦ «Скриня») не проводились.

18 листопада 2015 року журналісти ІА «Слово і Діло» особисто перевірили наявність висаджених зелених насаджень перед церквою Св. Анни. Станом на 18 листопада 2015 року перед церквою Св. Анни висаджені каштани. На вул. Городоцькій, поблизу церкви Св. Анни, висаджені інші зелені насадження. Біля висаджених дерев присутні конструкції з метою захисту від розгойдування вітром (відео 0:05 - 1:22).